Kære Læser

Velkommen til min blog.

Alt aktivitet er fra 1. januar 2017 flyttet over på www.mtbakademiet.dk. Derfor vil du ikke finde nye opslag på denne side. Nye blog-opslag finder du på www.mtbakademiet.dk/blog-vlog.

Vi ses på mtbakademiet.dk :-)

Bedste hilsner
Mads Weidmemann


Målet med bloggen er at inspirere dig til at dygtiggøre dine mountainbikefærdigheder.
- Og måske du finder generel inspiration til livet.

Det skal nævnes, at alt skrevne er egne udtagelser og holdninger. De er ikke påvirket af eventuelle partnere eller lignende.

God læselyst & bedste hilsner
Mads Weidemann


11.18.2014

BikeFit

Som opfølgning på artikelen om Fremtidens Mountainbike er her guiden til, hvordan din MTB fittes.


Prøv noget nyt
Du er sikkert stærk modstander af min lave sadelhøjde. Men kan man udtale sig om noget man aldrig, eller måske kun har prøvet i ultrakort tid??

Disse indstillinger, som virker for mig (og efterhånden andre, som kursisterne kommer igennem min undervisning), har jeg fundet frem til ved at ligge og køre flere timer med udstyr/komponenter i forskellige positioner.
Enten for at finde ud af, at det ikke virker, eller faktisk var meget fungerende og tjente positivt...


Tålmodighed
Hvis ikke du prøver over en længere periode, fx 2 x 3 timer, så bliver du aldrig teknisk bedre, hvis dét er dit ønske :)
Hvis du ikke kan sænke og hæve dine hæle, kan du IKKE absorbere for underlaget!!
Hvornår har du mest balance: Når du står på tæer med strakte ben, eller når du har bøj i knæet, på flad fod og derfra kan arbejde med balancen i dine ankler og knæ??

... Teknik VINDER fremfor pedalpower!!


Kun én vej frem
Og til ALLE jer der så inderligt gerne vil lære at hoppe. Venner, eneste vej frem er at komme ned med hælene, ellers får du aldrig et balanceret/kontrolleret hop. That's it.


God fornøjelse :)